نکات مهم نگهداری آجیل نکات مهم نگهداری آجیل
۳ اسفند ۱۳۹۹ 0 نظر

نگهداری آجیل و خشکبار بسیار مهم بوده و باید برای نگهداری درست آن ها نکاتی را مورد توجه قرارداد.

نکات مهم نگهداری آجیل

 

از آنجایی که آجیل‌های پاک شده، مستعد جذب رطوبت و بو به خود هستند و در صورتی که به روش مناسبی نگهداری نشوند، رشد آفات در آنها سرعت و افزایش می‌گیرد باید به محل و شرایط نگهداری آن ها بسیار توجه کرد و از آنجایی که دما و رطوبت محل نگهداری آجیل ها بر کیفیت آن ها تاثیرگذار خواهد بود باید توجه داشت عمر مفید نگهداری آجیل ها در دمای اتاق از دمای یخچال و فریزر کمتر است و مغزهایی که بیش از چند ماه در دمای گرم اتاق نگهداری شوند کیفیتشان را از دست خواهند داد. چنانچه شما آجیل خود را در دمای محیط و اتاق نگهداری کنید بهتر است ابتدا آنها را به مدت ۴۸ ساعت در فریزر قرار دهید تا آفات و تخم و لاروی احتمالی موجود در آنها از بین برود؛ اما اگر می خواهید مغزها را در یخچال نگهدارید دیگر به این کار نیازی نیست. همچنین باید دقت داشته باشید برای نگهداری آجیل ها در اتاق برای جلوگیری از جذب رطوبت و بو توسط آن ها باید حتما در ظروف دربسته نگهداری شوند.

 

نظرات کاربران
شما هم می توانید در مورد این مطلب نظر بدهید.