مواد مغذی پسته میتواند تأثیرات مثبتی روی سلامتی افراد داشته باشد.
کمک به سلامت قلب
پسته بهعنوان ماده غذایی کاهنده کلسترول یک ماده غذایی مناسب برای افرادی است که دچار بیماری قلبی هستند. مصرف پسته موجب کاهش سطح LDL (کلسترول بد) در افراد می شود.
کمک به سلامت چشم
لوتئین و زیگزانتین تنها کاروتنوئیدهای موجود در شبکیه و عدسی چشم هستند و همچنین رژیمهای غذایی سرشار از لوتئین و زیگزانتین میتوانند به کاهش ابتلا به بیماری و آبمروارید کمک کنند. از آنجایی که پسته حاوی چربی خوب است، جذب لوتئین و زیگزانتین خودش را برای بدن آسانتر میکند.
کمک به کنترل وزن
مصرف پسته به عنوان میان وعده به دلیل چربی های خوب، فیبر و پروتئینی که دارد کمک می کند تا افراد در بین وعده های غذایی احساس گرسنگی نکنند و احساس سیری کنند که این موجب کاهش وزن و همینطور حفظ وزن مناسب در افراد خواهد شد.