حساسیت به پسته حساسیت به پسته
۳ اسفند ۱۳۹۹ 0 نظر

افرادی که از آلرژی رنج می‌برند باید پسته را با احتیاط مصرف نمایند.

 علایم حساسیت به پسته معمولا به صورت لکه‌های قرمز پوست بعد از مصرف پسته یا فرآورده های آن مشخص می شودکه ممکن است در موارد شدیدتر بصورت ورم صورت یا سایر قسمت‌های بدن، تهوع، اسهال، کرامپ شکمی، سرفه، اشکال در تنفس و ... نیز خود را نشان دهد. در موارد نادری با مصرف پسته، واکنش آنافیلاکسی با افت فشار، سختی در تنفس و علائمی از این دست مشاهده خواهد شد. همچنین از آنجایی که پسته حاوی فروکتان ها می باشد مصرف پسته ممکن است منجر به مشکلات روده‌ای و معده‌ای شود.این مواد سمی نیستند، اما ممکن است به سیستم گوارشی آسیب بزنند. که ممکن است موجب نفخ، اسهال، یبوست، دردهای شکمی و ... است.

نظرات کاربران
شما هم می توانید در مورد این مطلب نظر بدهید.